Kuuluisipa kasvusta ääntä

Jos avomaankurkusta kuuluisi ääni, se olisi varmaan jotain suhinaa. Niin lujaa tuo avomaankurkkuni amppelissa kasvaa. Selvästi kovempaa kuin kasvihuonekurkut… , ettei vaan olisi kasvusäkissä liikaa potkua näin alkuun.

image2-1
Avomaankurkku amppelissa viihtyy

On vuosia aikaa kun olen itse viljellyt jotain kasvihuoneessa, kaikki ei palaa mieleen ihan saman tien ja joka kasvihuoneessa on omat niksinsä. Tässä huoneessa ei ovea suljeta koskaan joten lämpöä on sen verran kuin ulkona on.

image3
Pienoiset kurkunalut

Nyt on onneksi ollut lämpimät yöt ja hyvin aurinkoa. Aamuaurinko ei tähän huoneeseen paista vaan vasta puolen päivän jälkeen ja siitä koko illan.

 

Retiisit kylvin 5 pvää sitten ja tänään ne sai jo harventaa. Meni monta siementä hukkaan kun en älynnyt käyttää kylvönauhaa. Laiskoille viljelijöille suosittelen kylvönauhan käyttöä, jolloin välttyy harventamiselta ja siemenetkään eivät lähde kasteluveden mukana liikkeelle. image4Retiisejä kannattaa kylvää parin viikon välein pieni määrä niin saa jatkuvaa satoa. Itsehän laitoin älykkäästi massiivisen satsin heti alkuun eli syön sitten viikon pelkkää retiisiä. Olin ihan liian innoissani taas :D. Heh

Viljelyiloa 🙂

Jätä kommentti